Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade

Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade

Gammel kærlighed ruster ikke, og især ikke til disse lækre havregrynskugler med hasselnødder og chokolade.

ca. 40 stk. havregrynskugler

Ingredienser

  • Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade
  • 50 g mørk chokolade
  • 50 g hasselnøddeflager
  • 200 g havregryn
  • 200 g sukker
  • 50 g kakaopulver
  • 100 g blødt smør
  • ca. ½ dl fløde
  • krymmel til pynt

Sådan laver du havregrynskugler med hasselnødder og chokolade

  1. 1. Hak chokolade og hasselnøddeflager. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  2. 2. Smuldr smørret i blandingen, og saml gradvist massen med fløden. Ælt, til dejen er sammenhængende og let klistret.
  3. 3. Tril massen til ca. 40 kugler, og vend dem i krymmel.

Tip

Du kan også trille kuglerne i hakkede nødder eller kakaopulver.