Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade
Gammel kærlighed ruster ikke, og især ikke til disse lækre havregrynskugler med hasselnødder og chokolade.
ca. 40 stk. havregrynskugler
Ingredienser
- Havregrynskugler med hasselnødder og chokolade
- 50 g mørk chokolade
- 50 g hasselnøddeflager
- 200 g havregryn
- 200 g sukker
- 50 g kakaopulver
- 100 g blødt smør
- ca. ½ dl fløde
- krymmel til pynt
Sådan laver du havregrynskugler med hasselnødder og chokolade
- 1. Hak chokolade og hasselnøddeflager. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
- 2. Smuldr smørret i blandingen, og saml gradvist massen med fløden. Ælt, til dejen er sammenhængende og let klistret.
- 3. Tril massen til ca. 40 kugler, og vend dem i krymmel.
SE OGSÅ:Havregrynskugler med energi
SE OGSÅ:Havregrynskugler med melon
SE OGSÅ:Havregrynskugler som påskeæg