Havregrynskugler med kokos
De klassiske hjemmerullede havregrynskugler med marcipan, havregryn og ristede kokosflager.
Ca. 40 havregrynskugler
Total:15 minutter
Ingredienser
- Havregrynskugler med kokos
- 225 g marcipan
- 150 g blødt smør
- 4 spsk kakao
- 125 g havregryn
- 100 g ristede kokosflager
Sådan laver du havregrynskugler
- 1. Ælt marcipan og smør sammen, og tilsæt kakao og havregryn. Det gøres
- lettest i en røremaskine.
- 2. Tril massen til små kugler, som efterfølgende rulles i kokosflager, du har
- ristet 5 min i ovnen eller på panden (de kan også købes ristede i helsekostbutikker).
- Opbevar kuglerne på køl.
SE OGSÅ:Havregrynskugler med energi
SE OGSÅ:Havregrynskugler med kakao
SE OGSÅ:Havregrynskugler som påskeæg