Hjemmelavede ispinde med jordbær
Hjemmelavede ispinde er et lidt sundere alternativ til de sukkerholdige og fede flødeis, men smager helt fantastisk.
6 stk
Ingredienser
- 200 g friske jordbær
- 1½ dl græsk yoghurt 10%
- 2 bananer
- 1 spsk flydende honning
- 1 tsk vaniljepulver
- Jordbærfyld:
- 150 g friske jordbær
- 1 spsk flydende honning
- 5-6 friske jordbær, i skiver
Sådan gør du
- Skyl, og nip jordbærrene, og kom den i en blender sammen med græsk yoghurt, banan, honning og vaniljepulver.
- Blend det godt, og kom det i en sprøjtepose. Læg det til side.
- Skyl jordbær til fyldet.
- Blend dem i den rengjorte blender sammen med honningen. Blend, og kom fyldet i en sprøjtepose eller frysepose.
- Kom jordbærfyld i bundene af isformene. Fyld derefter yoghurtblandingen i.
- Til sidst kommer du forsigtigt en skive jordbær eller to ned i hver form.
- Kom ispinde i, og læg låg på. Sæt isen på frys til næste dag. Løsn forsigtigt isen fra formene med lunkent vand lige inden servering
10 skønne opskrifter med jordbær
-
Sprøde mandelkager med jordbær og chokolade
-
Rabarber-jordbær-islagkage
-
Jordbær-hyldeblomst-marmelade med french toast
-
Eton mess med jordbær og hyldeblomst
-
Jordbær-ispinde med mørk chokolade
-
Salat med jordbær, balsamico og hyldeblomst
-
Hurtig pulled pork med tacos og spicy jordbærsalsa
-
Jordbærsuppe med hyld, fløde og grillede jordbær
-
Sommerlagkage med jordbær, hvid chokolade og mandler
-
Nem frossen yoghurt med jordbær og kamille