Hjemmelavede påskeæg
Luksusmarcipanæg med smag af ingefær, appelsin og kokos – perfekt som guf tilkaffen. Se her, hvordan du laver lækre hjemmelavede påskeæg:
8-10 chokoladeæg
Total:30 minutter
Ingredienser
- 100 g mørk chokolade
- 30 g hvid chokolade
- 200 g marcipan
- 10 g syltet ingefær i sukkerlage (fås i de fleste supermarkeder)
- 1 tsk revet appelsinskal
- 1½ spsk kokosmel.
Sådan laver du hjemmelavede påskeæg
- 1. Hak den mørke og den hvide chokolade, og smelt dem hver for sig i skåle over vandbad.
- 2. Skær marcipanen i tern, og riv den syltede ingefær på den fine side af rivejernet.
- 3. Ælt marcipanen sammen med ingefæren, appelsinskallen og kokosmelet.
- 4. Del marcipanen i 8-0 stykker, og tril dem til æg. Dyp æggene i mørk chokolade, og dekorér dem med striber af hvid chokolade. Lad chokoladen størkne.
- Tip:
- Hvis du vil spare tid og penge: Drop den hvide chokolade, og pynt med lidt syltet ingefær i stedet.
PRØV OGSÅ:Påskekage med kokos og citron