Hjemmelavede påskeæg af marcipan

Hjemmelavede påskeæg

Luksusmarcipanæg med smag af ingefær, appelsin og kokos – perfekt som guf tilkaffen. Se her, hvordan du laver lækre hjemmelavede påskeæg:

8-10 chokoladeæg

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 100 g mørk chokolade
  • 30 g hvid chokolade
  • 200 g marcipan
  • 10 g syltet ingefær i sukkerlage (fås i de fleste supermarkeder)
  • 1 tsk revet appelsinskal
  • 1½ spsk kokosmel.

Sådan laver du hjemmelavede påskeæg

  1. 1. Hak den mørke og den hvide chokolade, og smelt dem hver for sig i skåle over vandbad.
  2. 2. Skær marcipanen i tern, og riv den syltede ingefær på den fine side af rivejernet.
  3. 3. Ælt marcipanen sammen med ingefæren, appelsinskallen og kokosmelet.
  4. 4. Del marcipanen i 8-0 stykker, og tril dem til æg. Dyp æggene i mørk chokolade, og dekorér dem med striber af hvid chokolade. Lad chokoladen størkne.
  5. Tip:
  6. Hvis du vil spare tid og penge: Drop den hvide chokolade, og pynt med lidt syltet ingefær i stedet.