Hønsesalat med sprød serranoskinke
En klassiker i en lettere udgave.
Næringsindhold
- Energi pr. person:333 Kcal
1
Ingredienser
- 15 g mayonnaise
- 25 g DDV yoghurt 7 % eller lignende
- ca. ½ tsk sennep
- ca. 1 tsk lys eddike
- salt og peber
- klippet dild.
- 100 g grønne asparges
- 80 g tilberedt hønsekød/unghane
- 20 g serranoskinke
- 100 g tomater
Sådan laver du hønsesalat:
- Rør en dressing af mayonnaise og yoghurt. Smag til med sennep, eddike, salt og peber. Vend masser af klippet dild i.
- Damp aspargesene i et par min, så de stadig har bid. Køl dem af under rindende, koldt vand. Snit halvdelen af aspargesene i mindre stykker. Vend dem i dressingen sammen med kyllingekødet, der er skåret småt ud. Læg skinken på en bageplade med bagepapir, og bag den ca. 5 min i en varm ovn ved 225°, til den er gylden og sprød. Servér salaten med den sprøde skinke på. Pynt med de resterende asparges og tomatbåde.
- Prøv også bagel med kylling