Opskrift på hvidt chokoladebrud

Hvidt chokoladebrud

Tryl et fint hvidt chokoladebrud frem på nul komma fem, og forær det som gave, eller fyld det i konfektskålen. Det er supersimpelt, men kan snildt opgraderes med andre ingredienser. Tag børnene med i køkkenet, og slip fantasien løs.

4 personer

Ingredienser

  • Af Maja Ambeck Vase
  • 100 g hvid chokolade
  • 10 g mørk chokolade
  • 1 spsk frysetørrede hindbær

Sådan gør du

  1. Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad, og bred den ud i et tyndt lag på et stykke bagepapir (placeret på et skærebræt eller lignende).
  2. Smelt den mørke chokolade i en skål over vandbad, og drizzl den mørke chokolade ud over den hvide i cirkulære bevægelser.
  3. Pynt med frysetørrede hindbær. Stil chokoladebruddet i køleskabet, indtil chokoladen har sat sig.
  4. Tip: Du kan variere bruddet i det uendelige f.eks. med forskellige typer chokolade, nødder, frysetørrede bær, bolsjer, skumfiduser og karameller.