Italiensk-panerede krebinetter

Italiensk-panerede krebinetter

Hurtig og velsmagende hverdagsmad - den klassiske krebinet med en ny spændende panering.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stege-/kogetid: 15 min.
  • 500 g hakket kalve- og svinekød (maks. 10%)
  • 2 spsk. kapers
  • 1½ tsk. salt
  • peber
  • 1 æg
  • 2 dl rasp
  • 1 dl parmesan
  • 10 g smør + 1 spsk. olivenolie
  • 400 g grønne bønner
  • 1 gul peber
  • 250 g cherrytomater
  • Pynt: citronbåde og basilikum
  • Tilbehør: pasta og pesto

Sådan laver du krebinetter med italiensk panering

  1. Rør kødet med kapers.
  2. Form kødet til 4 krebinetter. Krydr med salt og peber.
  3. Vend krebinetterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med revet parmesan.
  4. Steg krebinetterne i gyldent smør og olie på en pande i ca. 15 min. Tjek, at de er gennemstegt.
  5. Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 6 min. Afdryp bønnerne, og bland dem med terninger af gul peber og halve cherrytomater. Servér dem til krebinetterne sammen med pasta og pesto.