Kahlua-fromage

Skøn moccafromage med Kahlúa

Skal der forkælelse på menuen, så er en luftig, lækker fromage et godt bud. Denne fromage har den skønneste smag af kaffelikør. Vær opmærksom på, at fromagen skal stå koldt et par timer, før den serveres.

4 personer

Ingredienser

Moccafromage

  • 60 g pasteuriserede æggeblommer
  • 75 g sukker
  • 90 g pasteuriserede æggehvider
  • 2 dl piskefløde
  • 3 blade husblas
  • ¾ dl stærk frisk brygget kaffe
  • ¼ dl khalua

Pynt

  • chokoladenips

Sådan laver du Kahlua-fromage

  1. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Pisk i ca. 5 minutter med en håndmixer. Pisk hviderne stive i en anden skål. Kom fløden i en tredje skål, og pisk til skum.
  2. Udblød husblas i koldt vand i 10 minutter.
  3. Kom khalua i frisk brygget kaffe, og sørg for, at den er lun og ikke brandvarm. Vrid husblas fri for vand, og opløs i den lune kaffe.
  4. Vend kaffe med de piskede æggeblommer og dernæst med flødeskum og æggehvider. Fordel fromagen i glas og dæk til.
  5. Lad dem stå køligt i ca. 2 timer. Pynt med chokoladenips, og servér.