Skøn moccafromage med Kahlúa
Skal der forkælelse på menuen, så er en luftig, lækker fromage et godt bud. Denne fromage har den skønneste smag af kaffelikør. Vær opmærksom på, at fromagen skal stå koldt et par timer, før den serveres.
4 personer
Ingredienser
Moccafromage
- 60 g pasteuriserede æggeblommer
- 75 g sukker
- 90 g pasteuriserede æggehvider
- 2 dl piskefløde
- 3 blade husblas
- ¾ dl stærk frisk brygget kaffe
- ¼ dl khalua
Pynt
- chokoladenips
Sådan laver du Kahlua-fromage
- Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Pisk i ca. 5 minutter med en håndmixer. Pisk hviderne stive i en anden skål. Kom fløden i en tredje skål, og pisk til skum.
- Udblød husblas i koldt vand i 10 minutter.
- Kom khalua i frisk brygget kaffe, og sørg for, at den er lun og ikke brandvarm. Vrid husblas fri for vand, og opløs i den lune kaffe.
- Vend kaffe med de piskede æggeblommer og dernæst med flødeskum og æggehvider. Fordel fromagen i glas og dæk til.
- Lad dem stå køligt i ca. 2 timer. Pynt med chokoladenips, og servér.
Lækre opskrifter på chokolademousse
-
Chokolademousse: Nem og julet chokolademousse med kirsebær
-
Dejlig sommerdessert: Hvid chokolademousse med kirsebær
-
Hvid chokolademousse med bagte rabarber
-
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
-
Forførende mørk chokolademousse med blodappelsin
-
Hvid chokolademousse med hvid te
-
Sense dessert: Chokolademousse
-
Chokolademousse med nøddebund
-
Chokolademousse med mangosalat
-
Fransk kaffe-chokolademousse
-
Chokolademousse med kanel og ingefær
-
Nem chokolademousse: Hurtig og lækker chokoladedessert
-
Chokolademousse - helt uden piskefløde
-
Chokolademousse med syltede rabarber
-
Verdens bedste chokolademousse
-
Krydret chokolademousse
-
Chokolademousse med frugt
-
Chokolademousse med kaffe
-
Hvid chokolademousse med hindbærsauce
-
Chokolademousse med kaffesirup