Kålwrap med tun, pesto og øko-skinke

Kålwrap med tun, pesto og øko-skinke

Du kan sagtens have de her wraps med i madpakken. Kom spidskålsbladene i en lille pose, og tag fyldet med i et bæger ved siden af. Husk servietter.

4

Ingredienser

  • 6 dl grofthakket grønt – f.eks. plukket basilikum, mynte, persille, bredbladet persille, koriander og rucola, hak gerne stilkene med.
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk valnødder eller pinjekerner
  • 2 1/2 dl ekstra jomfruolivenolie
  • 2-3 spsk citronsaft, friskpresset (du kan også bruge eddike)
  • lidt manchego eller parmesan, revet
  • 4 store blade spidskål – ikke de yderste blade, der er for grove, men dem lige under
  • 4 skiver skinke, gerne økologisk
  • 200 g tun i vand, drænet

Sådan gør du:

  1. Lav pestoen ved at blende det grønne, hvidløg, nødder, olie, citronsaft og ost i en foodprocessor.
  2. Pluk bladene fra spidskålen, og læg en skive skinke på indersiden af hvert kålblad.
  3. Fordel 50 g tun ovenpå skinken i hvert blad, og top med 2 spsk pesto.
  4. Læg dine wraps på tallerkener, rul dem sammen og nyd.
  5. Kcal 202
  6. Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/