Kalkun med gedeost
Kalkun på den eksklusive måde proppet med gode, fede smagsgivere.
4
Ingredienser
- 500 g kalkunschnitzel
- 60 g gedeost
- 30 g pistacienødder
- salt
- rosa peber, knust
- 50 g hakkede cashewnødder
- 2 spsk. nigellafrø
- 1 håndfuld lollo rosa-salat
- 2 granatæbler
- 1 orange eller gul peberfrugt
- 1 bundt koriander
- 1 bundt løvstikke
- 200 g cherrytomater
- 1 rødløg
- 3 spsk olivenolie
- 3 spsk citronsaft
- 2 spsk rødvinsbalsamico
Sådan gør du:
- 1. Lav et snit i kalkunschnitzlerne, og fordel gedeost og hakkede pistacienødder heri.
- 2. Placer dem i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, og drys med hakkede cashewnødder og nigellafrø. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.
- 3. Riv salaten i grove stykker. Del granatæblerne og bank kernerne ud med en spiseske. Snit peberfrugten i strimler og pluk koriander samt løvstikke groft. Del tomaterne i halve, eller skær dem i skiver, og hak rødløget fint. Anret det hele på et fad.
- 4. Rør en dressing af olie, citronsaft og balsamico og hæld den over salaten.
- 5. Server den sprøde salat sammen med kødet.
- 550 kcal pr. person
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk
PRØV OGSÅ: Bouillabaisse