Kalkun med nødde-abrikos fyld
Næringsindhold
- Energi pr. person:200 Kcal
2
Ingredienser
- 200 g kalkunkød (f.eks. kalkunbryst eller kalkunschnitzler)
- Fyld
- 1 bdt frisk persille
- 30 g tørrede abrikoser
- 20 g hasselnødder
- 1 tsk citronsaft
- revet citronskal, ca. 1 tsk.
- 40 g lufttørret skinke (4 skiver)
- tandstikker
- 2 spsk olivenolie eller rapsolie til stegning
Sådan laver du kalkunen.
- Skær skiver af kalkunbrystet, så du i alt har 4 stykker kød. Eller del to kalkunschnitzler på midten, hvis vægten passer med ovennævnte gram.
- Hak persillen, abrikosen og hasselnødder fint. Bland det med citronsaft og revet citronskal. Fordel fyldet på to af kødstykkerne. Læg de sidste to kødstykker ovenpå hvert stykke med fyld. Rul lufttørret skinke rundt om hver „kalkun-pakke" og luk dem med tandstikker, så fyldet ikke falder ud. Drys med salt og peber. Stege pakkerne i fedtstof på en pande ca. 4-5 minutter på hver side ved svag varme. Vend dem løbende.