Æbleflæsk

Kalorielet æbleflæsk

Æbleflæsk er oplagt til den traditionelle julebuffet eller som en lækkerbisken til dig selv.

Ingredienser

  • 25 g løg i tynde skiver
  • 1 æble
  • 1 tsk olie til stegning
  • 1 tsk æbleeddike
  • lidt knust enebær
  • lidt vaniljekorn
  • salt & peber
  • 40 g røget mørbrad

  1. Skær løget i tynde skiver og æblet i både. Varm olie op på panden og steg løg og æble, til de har en gylden farve.
  2. Tilsæt æbleeddike, knust enebær og vaniljekorn og lad det stege med i et par minutter. Krydr med salt og peber.
  3. Skær mørbraden i tynde skiver og steg dem på en tør pande på begge sider.
  4. Anret æble/løg blandingen i et lille fad og læg mørbradskiverne ovenpå. Serveres lun.