Kalv med tzatziki

Kalv med tzatziki

Lækker mad til en - kalvekrebinet med citronpeber og frisk tzatziki til.

1 person

Ingredienser

  • 2 dl sødmælksyoghurt
  • 1/2-1 fed presset
  • hvidløg
  • lidt olivenolie
  • salt og peber
  • dild
  • 1/3-1/2 agurk
  • 150-200 g hakket kalvekød (efter appetit)
  • 1 tsk. finthakket citronskal blandet med 1/4 tsk. Groftmalet peber
  • smør til stegning

  1. Rør yoghurten med salt, peber, olivenolie, hakket dild og presset hvidløg.
  2. Tilsæt vasket, udkernet agurk i bjælker, og stil salaten til side.
  3. Bland citronskal, peber og kød grundigt, form farsen til en flad bøf, og drys den med salt på begge sider, inden den steges i smør.
  4. Kød, tzatziki og brød eller bådkartofler spises sammen.