Kalv med tzatziki
Lækker mad til en - kalvekrebinet med citronpeber og frisk tzatziki til.
1 person
Ingredienser
- 2 dl sødmælksyoghurt
- 1/2-1 fed presset
- hvidløg
- lidt olivenolie
- salt og peber
- dild
- 1/3-1/2 agurk
- 150-200 g hakket kalvekød (efter appetit)
- 1 tsk. finthakket citronskal blandet med 1/4 tsk. Groftmalet peber
- smør til stegning
- Rør yoghurten med salt, peber, olivenolie, hakket dild og presset hvidløg.
- Tilsæt vasket, udkernet agurk i bjælker, og stil salaten til side.
- Bland citronskal, peber og kød grundigt, form farsen til en flad bøf, og drys den med salt på begge sider, inden den steges i smør.
- Kød, tzatziki og brød eller bådkartofler spises sammen.