Kanapé med ingefærkylling og wasabimayo

Kanapé med ingefærkylling og wasabimayo

En lækker, lille snack at starte nytårsmiddagen med.

6

Ingredienser

  • 1 tsk revet ingefær
  • 1 finthakket hvidløg
  • 1 tsk soja
  • 1 kyllingebryst
  • olivenolie til stegning
  • ¼ agurk
  • 3 tsk mayonnaise
  • 1-1½ tsk wasabi-pasta
  • 3 skiver brød gerne med sej krumme
  • 2-3 kviste friske koriander
  • nigellafrø og lidt tørret knust chili.

Sådan gør du:

  1. Rør ingefær sammen med hvidløg og soja.
  2. Brun kyllingekødet på begge sider på en pande med lidt olivenolie. Kom kødet i et lille ovnfast fad, og hæld ingefærblandingen over. Steg kyllingekødet ved 200 grader 12-14 minutter i ovnen, til det er gennemstegt.
  3. Skær agurk i små stykker, og rør mayonnaisen sammen med wasabi. Skær brødet i 12 små stykker, og rist det på en pande med lidt olivenolie eller i ovnen, til det bliver sprødt. Skær kyllingekødet i små bidder.
  4. Kom kylling, agurk, lidt wasabimayo og koriander på brødstykkerne, og drys med nigellafrø og lidt tørret knust chili. Sæt evt. en tandstik i hver kanapé. Anret kanapéerne på et fad, og servér.