Karamelbudding

Karamelbudding

En let, sød og ikke alt for fed dessert

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Køletid: natten over
  • 4 blade husblas
  • 100 g sukker
  • 3 dl mælk
  • 2 æg (pasteuriserede, 1 bæger)
  • Pynt: friske bær eller frisk frugt i terninger

  1. Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 6-7 min.
  2. Hæld sukkeret i en gryde, og varm det op, til det bliver lys karamel. Tilsæt mælken, og tag straks gryden af varmen. Rør, til karamellen er opløst i mælken. Rør udblødt husblas og æg i massen, og lad den køle lidt af. Rør af og til.
  3. Fordél desserten i portionsglas, dæk med film, og stil dem på køl til næste dag.
  4. Pynt med bær eller frugt ved servering.