Kartoffelsalat med krydderurter
Lav en nem og lækker sommer-kartoffelsalat af nye kartofler, friske krydderurter, sprøde radisser og sukkerærter, samt en hjemmelavet dressing. Denne er perfekt til buffet og fest, da den er til mange.
8 personer
Ingredienser
- 2 kg nye kartofler
- 300 g sukkerærter
- 15 radiser
- 1 rødløg
- 3 forårsløg
- 1 dl hakket dild
Dressing til kartoffelsalat:
- ½ dl flydende honning
- ¾ dl hvidvinseddike
- 1 dl rapsolie
- Salt og peber
- Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Hæld vandet fra, og lad dem dampe af, så de er helt tørre. Lad kartoflerne køle af.
- Skyl sukkerærterne, og kog dem i 1 min. Skyl dem i koldt vand. Skyl radiserne, og skær dem i tern. Pil løget, skær det i skiver, og snit forårsløget.
- Dressing: Rør honning, eddike, olie, salt og peber sammen, og vend kartofler, sukkerærter, radiser, løg, forårsløg og dild i.