Kartoffelsalat med rygeost og krydderurter
Lækker kartoffelsalat med rygeost - få opskriften på en let og lækker kartoffelsalat med purløg, rygeost og rødløg.
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Kogetid: 16 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 1/4 kg nye kartofler
- 250 g rygeost uden kommen
- 2½ dl fløde 9%
- 1 bdt estragon
- 1 bdt purløg
- 1-2 rødløg
- salt og peber
- Skrub eller skrab kartoflerne rene og kom dem i kogende letsaltet vand. Lad dem simre 8-10 min.
- Tag gryden af varmen og lad dem trække færdige under låg ca. 8 min.
- Hæld vandet fra kartoflerne, overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
- Blend rygeost og fløde sammen med skyllet estragon. Tilsæt fintsnittet purløg og smag til med salt og peber.
- Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem sammen med dressingen.
- Drys med finthakket rødløg og evt. lidt mere purløg.