-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Kinesisk wok med svinekød i sursød sovs
2-3 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 40 min. (afhængigt af snittetid)
- Stege/kogetid: ca. 30 min. (læs kogetiden for ris på pakken)
- 300-400 g svinekød, f.eks. schnitzel eller koteletter (strimler)
- ½-¾ (500 g) kinakål (eller spidskål, strimler)
- 2-3 gulerødder (tynde strimler)
- 2 porrer (tynde ringe)
- 2 spsk neutralt smagende olie
- ca. 1 dl kinesisk sursød chilisovs
- ca. 2 tsk sojasovs
- Drys: persille
- Tilbehør: ris, evt. fuldkornsris
- Varm en wok, en pande eller en gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kødet et par minutter på alle sider.
- Tilsæt alle grønsagerne og steg dem sprøde under omrøring i 3-4 min.
- Krydr retten med sursød sovs og smag til med sojasovs. Servér straks retten med kogte ris.