Kold kartoffelsalat med tun og bagte tomater

Kold kartoffelsalat med tun og bagte tomater

Perfekt frokostret med sprøde sukkerærter ogsøde, bagte cherrytomater

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1000 g nye danske kartofler
  • 10 cherrytomater
  • 30 g græskarkerner
  • 125 sukkerærter
  • 100 g agurk
  • 4 dl cremefraiche
  • 2 dl mayonnaise
  • 2 dåser tun i olie
  • 75 g rødløg
  • 20 g ribs
  • 2 spsk persille, hakket
  • 2 spsk purløg, hakket
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, pil kartoflerne og køl dem af.
  2. Bag cherrytomaterne i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
  3. Rist græskarkerner på en tør pande.
  4. Blancher sukkerærter i letsaltet vand i ca. 1 min.
  5. Skær de vandede kerner fra agurken, snit den i små stykker og kom salt på.
  6. Bland cremefraiche, mayonnaise og tun sammen, og smag til med salt og peber.
  7. Hak rødløg fint, og vend kartofler, rødløg, græskarkerner, sukkerærter og agurk i dressingen.
  8. Drys med bagte cherrytomater, ribs, persille og purløg – og server.