Krebinetter med broccolisalat

Krebinetter med broccolisalat

Hakket kød er en sikker succes på middagsbordet. Her serverer vi krebinetter sammen med en lækker og lidt anderledes broccolisalat.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 500 g hakket svine- og kalvekød
  • 1 dl hvedemel
  • salt og peber
  • 1 spsk. olie
  • 15 g smør
  • Salat:
  • 500 g broccoli
  • 1 lille rødløg
  • 8-10 tørrede bløde abrikoser
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • Tilbehør:
  • kogt perlespelt eller ris

  1. Form 4-8 krebinetter af kødet. Vend dem i mel blandet med salt og peber. Steg dem på en pande i olie og smør (ca. 15 min. i alt).
  2. Del broccolien i små buketter. Pil rødløget og hak det fint. Skær abrikoserne i små stykker. Kog broccolien 3-5 min. i letsaltet vand, og dryp dem af i en sigte.
  3. Pisk olivenolie og citronsaft sammen og vend broccoli, rødløg og abrikoser i. Krydr med salt og peber.
  4. Servér krebinetterne med salaten og kogt perlespelt eller ris.