Krebinetter med estragon-frikassé
Krebinetter er en god, gammel, dansk favoritret. Her serverer vi nyt og spændende tilbehør til krebinetterne, nemlig en lækker estragon-frikassé.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- 300 g hakket kalvekød
- salt og peber
- 1 æg
- 3-4 spsk rasp
- 1 spsk smør og olie
- ½ spidskål (fintsnittet)
- 2 gulerødder (fintsnittet)
- 2½ dl bouillon
- majsstivelse eller lys
- sovsejævner
- 1 usprøjtet citron
- frisk estragon
- Tilbehør: kartofler/brød
- Ælt kødet samme med salt og peber og form det til 2-4 bøffer. Panér dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem på en pande med olie og smør 5-6 min. på hver side.
- Sautér kål og gulerødder blanke i en gryde med smør. Krydr med salt og peber og tilsæt bouillon. Lad det simre, til grønsagerne er møre — ca. 5 min.
- Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand eller sovsejævner og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, friskhakket estragon, salt og peber.