Krebinetter med stuvet spinat

Krebinetter med stuvet spinat

Nem aftensmad: Lækre krebinetter med stuvet spinat - spæd spinaten op med lidt fløde og smag til med muskatnød. Lækkert!

4 personer

Ingredienser

  • Krebinetter med stuvet spinat
  • 1 sammenpisket æg
  • 3 dl rasp
  • 1½ tsk. salt
  • peber
  • evt. 1 tsk. usprøjtet citronskal
  • smør og olie til stegning
  • Stuvet spinat:
  • 300 g frisk, spæd spinat
  • 25 g smør
  • 2½ spsk. hvedemel
  • 2 dl mælk
  • 1 dl madlavningsfløde
  • salt, peber
  • frisk revet muskatnød
  • lidt sukker
  • Tilbehør:
  • kartofler og tomatsalat

  1. Form farsen til 8 krebinetter. Vend krebinetterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt, peber og evt. citronskal. Brun dem, og steg dem færdige ved svag varme.
  2. Skyl spinaten godt. Kom den i en gryde med 1 dl vand. Kog spinaten op under låg, til den falder sammen. Afdryp spinaten i en sigte. Hak spinaten igennem. Smelt smørret i en gryde. Rør melet i. Tilsæt mælk og fløde under omrøring.
  3. Kog stuvningen igennem under omrøring ca. 5 min. Smag til med salt, peber, revet muskatnød og sukker. Vend spinaten i. Varm stuvningen kort igennem. Server med d det foreslåede tilbehør.