Krebinetter med stuvet spinat
Nem aftensmad: Lækre krebinetter med stuvet spinat - spæd spinaten op med lidt fløde og smag til med muskatnød. Lækkert!
4 personer
Ingredienser
- Krebinetter med stuvet spinat
- 1 sammenpisket æg
- 3 dl rasp
- 1½ tsk. salt
- peber
- evt. 1 tsk. usprøjtet citronskal
- smør og olie til stegning
- Stuvet spinat:
- 300 g frisk, spæd spinat
- 25 g smør
- 2½ spsk. hvedemel
- 2 dl mælk
- 1 dl madlavningsfløde
- salt, peber
- frisk revet muskatnød
- lidt sukker
- Tilbehør:
- kartofler og tomatsalat
- Form farsen til 8 krebinetter. Vend krebinetterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt, peber og evt. citronskal. Brun dem, og steg dem færdige ved svag varme.
- Skyl spinaten godt. Kom den i en gryde med 1 dl vand. Kog spinaten op under låg, til den falder sammen. Afdryp spinaten i en sigte. Hak spinaten igennem. Smelt smørret i en gryde. Rør melet i. Tilsæt mælk og fløde under omrøring.
- Kog stuvningen igennem under omrøring ca. 5 min. Smag til med salt, peber, revet muskatnød og sukker. Vend spinaten i. Varm stuvningen kort igennem. Server med d det foreslåede tilbehør.