Kryddersild med æble-cremefraiche
Lav en lækker kryddersild og top dem med æble-cremefraiche
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 stort glas kryddersild (gammeldags modnede, f.eks. Lykkeberg)
- Æble-cremefraiche:
- 2½ dl cremefraiche (9 % eller 18 %)
- 1-2 æbler
- 1 rødløg
- salt og peber
- 1 bdt purløg
- Tilbehør:
- Groft rugbrød
- Vask æblerne og skær dem i små tern eller tynde strimler.
- Pil rødløget og hak det fint.
- Rør cremefraiche sammen med salt og peber og tilsæt æbler, rødløg og fintsnittet purløg.
- Dryp kryddersildene af på et stykke køkkenrulle og skær dem i mindre stykker.
- Anret med æble-cremefraiche og giv rugbrød til.