Krydret vegetarisk wok med kikærter og appelsin

Krydret vegetarisk wok med kikærter og appelsin

2-3 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: ca. 40 min. (afhængigt af snittetid)
  • Stegetid: 10 min.
  • 300 g rosenkål (fintsnittede)
  • 2 løg (skåret fra top til rod)
  • 2-3 fed hvidløg (knust)
  • 1 dåse kogte kikærter (afdryppede)
  • ca. 2 tsk cajun-krydderi (ell. cajun-miks)
  • 1 appelsin (saft)
  • 2 appelsiner (stykker)
  • 2 spsk smagsneutralt olie
  • salt
  • Drys: 25 g mandler (ikke smuttede, hakkede)
  • Pynt: bredbladet persille

  1. Varm en wok, en pande eller en gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kål og løg sprøde under omrøring i 3-4 min.
  2. Krydr retten med hvidløg og tilsæt kikærter. Varm retten igennem et par minutter. Tilsæt cajun-krydderi med appelsinsaft og smag retten til med salt.
  3. Vend nu appelsinstykkerne i, drys med mandler og pynt med persille. Servér retten straks.