Opskrift på kylling i wok med courgette, østerssauce og cashewnødder

Kylling i wok med courgette, østerssauce og cashewnødder

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 400 g kyllingeinderfilet
  • salt, friskkværnet peber
  • 1 spsk majsolie
  • 1 udkernet, fintsnitet rød chili
  • 2 cougetter i mundrette stykker
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 dl østersssauce
  • 1 dl hønsebouillon
  • 50 g ristede cashewnødder
  • 400 g fuldkornsnudler
  • koriander.

Sådan gør du

  1. Skær inderfileterne i halve og drys salt og peber på. Varm olien i en wok, kom kyllingekødet i og brun det hurtigt på alle sider. Tilsæt chili, courgetter og sesamolie og steg videre under omrøring 3-4 minutter. Rør østerssauce og bouillon sammen og hæld blandingen over kød og grøntsager. Dæmp varmen og lad det hele snurre videre i et par minutter. Smag det til og servér med ristede cashewnødder, nudler og koriander.