Kylling i wok med courgette, østerssauce og cashewnødder
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 400 g kyllingeinderfilet
- salt, friskkværnet peber
- 1 spsk majsolie
- 1 udkernet, fintsnitet rød chili
- 2 cougetter i mundrette stykker
- 1 tsk sesamolie
- 1 dl østersssauce
- 1 dl hønsebouillon
- 50 g ristede cashewnødder
- 400 g fuldkornsnudler
- koriander.
Sådan gør du
- Skær inderfileterne i halve og drys salt og peber på. Varm olien i en wok, kom kyllingekødet i og brun det hurtigt på alle sider. Tilsæt chili, courgetter og sesamolie og steg videre under omrøring 3-4 minutter. Rør østerssauce og bouillon sammen og hæld blandingen over kød og grøntsager. Dæmp varmen og lad det hele snurre videre i et par minutter. Smag det til og servér med ristede cashewnødder, nudler og koriander.