Kylling med gremolata
Den dejligste ret med masser af smag og duft fra de friske krydderurter. Smager af sol og sommer og giver dig tilmed en masse gode mineraler.
1
Ingredienser
- 1 kyllingebryst
- Gremolata:
- 1 bundt mynte
- 2 fed hvidløg
- Skal og saft af 1 citron
Sådan gør du
- Steg din kylling på en pande i meget lidt fedtstof. Hak mynte og hvidløg fint sammen, og kom den revne skal og saft over.
- Pynt efterfølgende kyllingen med halvdelen af den nyhakkede gremolata. Gem den anden halvdel i køleskabet.
- Servér kylling og gremolata med dit yndlingsgrønt. Vi har valgt radiser, blomkål og asparges, som alle er meget lave på kalorier.
PRØV OGSÅ: Marrokansk kylling
PRØV OGSÅ: Kylling i riesling med bacon og svampe
PRØV OGSÅ: Kalvehaler med gremolata