Kylling med rodfrugter
Næringsindhold
- Energi pr. person:490 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:35 %
- Kulhydrat:45 %
4
Ingredienser
- 500 g kyllinge-eller kalkunfilet
- salt, friskkværnet peber
- 1 tsk olie
- 1 tsk karrypasta.
- Rodfrugter i kokos:
- 1 tsk olie
- 1 hakket løg
- 1 spsk friskhakket ingefær
- 2 finthakkede hvidløg
- 750 g rodfrugter i lidt grove tern, ca. 4 x 4 cm
- 1 lille ds. kokosmælk + 2 dl hønsebouillon
- 1 bdt frisk koriander.
- 400 g kogte basmatiris.
Sådan gør du
- Begynd med rodfrugterne: Varm olien og svits løg, ingefær og hvidløg let heri. Tilsæt alle rodfrugter, svits dem kort under omrøring og hæld derefter kokosmælk samt bouillon ved. Lad rodfrugterne snurre, til de lige netop er møre, smag til med salt, peber og koriander.
- Gnid kødet med salt og peber. Varm olien og svits karryen let heri, og steg kyllingekødet 4-5 minutter på hver side. Tag det op, skær det i skiver og servér med rodfrugter, ris og koriander.