Opskrift på kylling-pastasalat

Kylling-pastasalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    396 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Ingredienser

  • 300 g kyllingefilet
  • 200 g fuldkornspenne eller anden pasta
  • 400 g gulerod
  • ½ spidskål
  • 1 bdt. forårsløg.
  • Dressing:
  • 100 g græsk yoghurt
  • 1 dl kærnemælk
  • 2 spsk klippet purløg
  • salt, peber.
  • Drys:
  • Purløg eller kørvel.

Sådan gør du

  1. Kog kødet 12 minutter i letsaltet vand og læg det til afkøling.
  2. Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand.
  3. Skræl gulerødderne og skær i kvarte på langs.
  4. Snit spidskålen og forårsløgene.
  5. Bland grøntsagerne med pasta og kylling plukket i mindre stykker.
  6. Blend yoghurt, kærnemælk og purløg,, til dressingen er grøn og skummende. Smag til med salt og peber.
  7. Drys salaten med krydderurter og servér med dressing.