Opskrift på kyllingebryst med bistrosalat

Kyllingebryst med bistrosalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    590 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryst med skind og ben
  • 1 tsk olie
  • salt, friskkværnet peber
  • 1-2 spsk Hèrbes de Provence
  • Bistrosalat:
  • 150 g grønne linser fra Puy
  • 250 g dadel- eller blommetomater
  • 1 snittet rødløg
  • 1 god håndfuld basilikumblade
  • ½ radicchio, plukket i grove stykker
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico.
  • 1 god stor baguette.

Sådan gør du

  1. Gnid kyllingekødet med olie, salt, peber og Hèrbes de Provence.
  2. Grill det over gode gløder 5-6 minutter på hver side efter tykkelse. Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl dem – kan gøres i forvejen. Bland linserne med tomater, rødløg samt basilikumblade og radicchio. Smag salaten til med olivenolie, balsamico samt salt og rundhåndet med peber og server den til kyllingebrysterne med lun baguette.

Tip

Vælg et bryststykke med skind og ben, så undgår du, at det bliver tørt