Kyllingebryst med bistrosalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:590 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:51 %
Ingredienser
- 4 stk kyllingebryst med skind og ben
- 1 tsk olie
- salt, friskkværnet peber
- 1-2 spsk Hèrbes de Provence
- Bistrosalat:
- 150 g grønne linser fra Puy
- 250 g dadel- eller blommetomater
- 1 snittet rødløg
- 1 god håndfuld basilikumblade
- ½ radicchio, plukket i grove stykker
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk balsamico.
- 1 god stor baguette.
Sådan gør du
- Gnid kyllingekødet med olie, salt, peber og Hèrbes de Provence.
- Grill det over gode gløder 5-6 minutter på hver side efter tykkelse. Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl dem – kan gøres i forvejen. Bland linserne med tomater, rødløg samt basilikumblade og radicchio. Smag salaten til med olivenolie, balsamico samt salt og rundhåndet med peber og server den til kyllingebrysterne med lun baguette.