Kyllingeburger med mangosalsa
Den populære burger – her i en ny, frisk udgave med salsa af mango og tomat.
Næringsindhold
- Energi pr. person:470 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:51 %
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- Kyllingeburger med mangosalsa
- 400 g hakket kyllingekød
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1 lille æg
- 4 spsk rasp
- 1 lille, finthakket løg.
- 2 tsk olie til stegning.
- 4 tykke skiver ciabattabrød
- lidt blandede salater.
- Mango-salsa:
- kødet af 1 mango
- 1 flække,. udkernet skoleagurk
- 1 lille rødløg
- 2 spsk mynte
- 2 tomater
- 2 tsk friskreven ingefær
- 2 spsk sød chilisauce
- 2 spsk limesaft.
- 4 skiver ristet bacon.
Sådan laver du kyllingeburger med mangosalsa
- 1. Rør det hakkede kød med salt, peber, æg, rasp og løg. Del og form det til 4 bøffer.
- 2. Steg bøfferne 4-5 min. på hver side.
- 3. Hak mango, agurk, løg, mynte og tomater, rør og smag salsaen til med ingefær, chilisauce og limesaft. Anret burgerne på ciabattabrødet med salat, salsa og bacon.