Opskrift på kyllingeburger med mangosalsa

Kyllingeburger med mangosalsa

Den populære burger – her i en ny, frisk udgave med salsa af mango og tomat.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    470 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

4

Total:35 minutter

Ingredienser

  •  Kyllingeburger med mangosalsa
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 lille æg
  • 4 spsk rasp
  • 1 lille, finthakket løg.
  • 2 tsk olie til stegning.
  • 4 tykke skiver ciabattabrød
  • lidt blandede salater.
  • Mango-salsa:
  • kødet af 1 mango
  • 1 flække,. udkernet skoleagurk
  • 1 lille rødløg
  • 2 spsk mynte
  • 2 tomater
  • 2 tsk friskreven ingefær
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk limesaft.
  • 4 skiver ristet bacon.

Sådan laver du kyllingeburger med mangosalsa

  1. 1. Rør det hakkede kød med salt, peber, æg, rasp og løg. Del og form det til 4 bøffer.
  2. 2. Steg bøfferne 4-5 min. på hver side.
  3. 3. Hak mango, agurk, løg, mynte og tomater, rør og smag salsaen til med ingefær, chilisauce og limesaft. Anret burgerne på ciabattabrødet med salat, salsa og bacon.

Tip

Rør farsen og salsaen i forvejen og sæt det i køleskabet – så er resten hurtig klaret.