Kyllingelår med "five spice" krydderi
Næringsindhold
- Energi pr. person:520 Kcal
- Fedt:27 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:55 %
4
Total:40 minutter
Ingredienser
- 8 kyllingeunderlår (drum sticks)
- 2 tsk majsolie
- ½ - 1 tsk „five spice“ krydderi.
- Bagte gulerødder med tamari soja:
- 650 g gulerødder i stave
- 1 spsk olie
- 1 spsk reven ingefær
- 2 fed knust hvidløg
- 2 spsk tamari soja
- lime
- purløgsdrys.
- 300 g kogte fuldkornsris .
Sådan gør du
- Dup kyllingelårene tørre, gnid dem med olie og krydr dem med five spice krydderi.
- Bland gulerødderne med olie, ingefær og hvidløg, bred dem på en plade med, således de kan ligge i ét lag og dryp tamari over.
- Læg kyllingelårene ved gulerødderne og bag det hele i ovnen ved 225 grader, 25 – 30 minutter, til lårene er gennemstegte og møre. Gulerødderne må gerne have lidt bid.
- Servér kyllingelårene med gulerødder og lime, drys purløg over og giv ris til.