Opskrift på kyllingepastasalat

Kyllingepastasalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    385 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    57 %

4

Ingredienser

  • 200 g fuldkornspasta
  • 300 g kogt eller stegt kyllingefilet
  • 500 g skrællet gulerod
  • 1-2 rødløg
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 tsk hvid balsamico
  • salt, peber
  • ¼ dl ristede pinjekerner
  • 100 g rucola.

Sådan gør du

  1. Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand.
  2. Skær eller pluk kødet i mindre stykker.
  3. Skær gulerødderne i tynde strimler og rødløgene i tynde skiver.
  4. Vend pasta, gulerod og rødløg i en marinade af olie og balsamico og krydr med salt og peber.
  5. Drys salaten med kylling, pinjekerner og rucola og servér.