Kyllingepastasalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:385 Kcal
- Fedt:18 %
- Protein:25 %
- Kulhydrat:57 %
4
Ingredienser
- 200 g fuldkornspasta
- 300 g kogt eller stegt kyllingefilet
- 500 g skrællet gulerod
- 1-2 rødløg
- 2 tsk olivenolie
- 2 tsk hvid balsamico
- salt, peber
- ¼ dl ristede pinjekerner
- 100 g rucola.
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente som anvist og skyl godt i koldt vand.
- Skær eller pluk kødet i mindre stykker.
- Skær gulerødderne i tynde strimler og rødløgene i tynde skiver.
- Vend pasta, gulerod og rødløg i en marinade af olie og balsamico og krydr med salt og peber.
- Drys salaten med kylling, pinjekerner og rucola og servér.