Opskrift på kyllingesalat med avocado og sennepsalat

Kyllingesalat med avocado og sennepsalat

En salat, der både smager og har sundheden i orden.

4

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 4 hoveder hjertesalat eller 1 cossalat
  • 2 avocado, modne
  • 300 g kyllingebryst
  • ½ spsk rosmarin, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk olie
  • 24 sorte oliven, kalamata
  • 2 spsk græskarkerner, ristede
  • Dressing:
  • 2 tsk Dijonsennep
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk honning
  • 1 dl olivenolie
  • salt
  • sort peber.

Sådan laver du kyllingesalat

  1. Begynd med dressingen. Rør sennep med eddike og honning og pisk derefter olien langsomt i. Smag til med salt og peber.
  2. Pluk salaten og skær avocado i grove stykker.
  3. Skær kyllingen i tynde skiver og vend stykkerne sammen med rosmarin og hvidløg. Grill det på en varm grill i ca. 2-3 min.
  4. Kom alle ingredienserne i en stor skål og vend det godt sammen med dressingen. Anret salaten i fire tallerkener eller i en skål.
  5. Tip: Retten kan fint laves med gris, kalvekød eller skaldyr. Du kan også stege kyllingen på en pande.
  6. Prøv også fiskefrikadeller med agurkesalat