Kyllingesalat med avocado og sennepsalat
En salat, der både smager og har sundheden i orden.
4
Total:40 minutter
Ingredienser
- 4 hoveder hjertesalat eller 1 cossalat
- 2 avocado, modne
- 300 g kyllingebryst
- ½ spsk rosmarin, finthakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk olie
- 24 sorte oliven, kalamata
- 2 spsk græskarkerner, ristede
- Dressing:
- 2 tsk Dijonsennep
- 1 spsk grov sennep
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 spsk honning
- 1 dl olivenolie
- salt
- sort peber.
Sådan laver du kyllingesalat
- Begynd med dressingen. Rør sennep med eddike og honning og pisk derefter olien langsomt i. Smag til med salt og peber.
- Pluk salaten og skær avocado i grove stykker.
- Skær kyllingen i tynde skiver og vend stykkerne sammen med rosmarin og hvidløg. Grill det på en varm grill i ca. 2-3 min.
- Kom alle ingredienserne i en stor skål og vend det godt sammen med dressingen. Anret salaten i fire tallerkener eller i en skål.
- Tip: Retten kan fint laves med gris, kalvekød eller skaldyr. Du kan også stege kyllingen på en pande.
- Prøv også fiskefrikadeller med agurkesalat