Lækker chokoladekage uden mel
Den ultimative nydelse for chokoladeelskeren.
Chokoladekagen uden mel
Til 8 personer
Den ultimative nydelse for chokoladeelskeren.
Tid: ca. 20 min. plus bagetid
200 g mørk chokolade
140 g smør
1 stor spsk. neskaffe
3 æg
200 g sukker
50 g mandelflager
1. Tænd ovnen på 170 grader.
2. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Tilsæt neskaffe og rør, til den er opløst.
Annonse
3. Pisk æg med sukker, til det er lyst og skummende.
4. Vend chokolademassen med æggemassen, og fordel i en springform, ca. 22 cm diameter foret med bagepapir. Drys med mandelflager.
5. Dæk kagen med stanniol, og bag i ovnen i ca. 1 time, til den har sat sig. Afkøl kagen, før den serveres.
► SE OGSÅ: 2 slags muffins uden mel
► SE OGSÅ: Saftig mandelkage uden mel
► SE OGSÅ: 5 lækre opskrifter på kager uden mel