Lækre kyllingefrikadeller med persille

Lækre kyllingefrikadeller med persille

Sunde kyllingefrikadeller med persille er en god og nem hverdagsret og kan serveres med kold kartoffelsalat, pasta, ris eller blandet salat.

Kyllingefrikadeller til 4 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • Kyllingefrikadeller med persille
  • 2 dl smuldret franskbrødskrumme eller 1½ dl rasp
  • 1½ dl mælk
  • 500 g hakket kylling
  • 1½ tsk. salt
  • 3 spsk. hakket persille
  • 1-2 fed finthakket hvidløg
  • 1 æg
  • peber
  • smør og olie til stegning
  • Tilbehør: kold kartoffelsalat og blandet salat

Sådan laver du kyllingefrikadeller med persille

  1. 1. Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i.
  2. 2. Rør farsen godt sammen. Farsen er lind, men det giver gode saftige frikadeller. Form dem med en spiseske, du dypper i koldt vand.
  3. 3. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie på en sliplet pande. Server med det foreslåede tilbehør.
  4. Server de lækre frikadeller med en skøn kartoffelsalat med spidskål 
  5. Minestronesuppe
  6. Madpandekager med kyllingefyld
  7. Nasi goreng med stegte ris, kylling og rejer
PRØV OGSÅ: