Lækre kyllingefrikadeller med persille
Sunde kyllingefrikadeller med persille er en god og nem hverdagsret og kan serveres med kold kartoffelsalat, pasta, ris eller blandet salat.
Kyllingefrikadeller til 4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- Kyllingefrikadeller med persille
- 2 dl smuldret franskbrødskrumme eller 1½ dl rasp
- 1½ dl mælk
- 500 g hakket kylling
- 1½ tsk. salt
- 3 spsk. hakket persille
- 1-2 fed finthakket hvidløg
- 1 æg
- peber
- smør og olie til stegning
- Tilbehør: kold kartoffelsalat og blandet salat
Sådan laver du kyllingefrikadeller med persille
- 1. Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i.
- 2. Rør farsen godt sammen. Farsen er lind, men det giver gode saftige frikadeller. Form dem med en spiseske, du dypper i koldt vand.
- 3. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie på en sliplet pande. Server med det foreslåede tilbehør.
- Server de lækre frikadeller med en skøn kartoffelsalat med spidskål
- Minestronesuppe
- Madpandekager med kyllingefyld
- Nasi goreng med stegte ris, kylling og rejer
Klassisk danske retter med et twist
PRØV OGSÅ: