Opskrift på lakridssmåkager

Lakridssmåkager

Cookies med tranebær og lakrids. Supernemme småkager - og et hit hos lakridselskere.

25

Ingredienser

  • 15 stk. af din favorit LAKRIDS (vi anbefaler Johan Bülow no. 4)
  • 200 g hvedemel
  • 125 g smør
  • 160 g rørsukker
  • 1 æg
  • ½ tsk. bagepulver
  • 15-20 g Raw Liquorice Powder
  • 70 g tørrede tranebær

Sådan laver du lakridssmåkager

  1. Skær eller klip lakridsstykkerne i små bidder. Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen godt igennem. Læg dejen på bagepapir og tril den til en lang rulle. Læg dejrullen i fryseren i ca. 30 min til den er hård. Skær rullen ud i 1 cm tykke skiver og tryk dem lidt fladere. Fordel småkagerne på en plade med bagepapir.
  2. Bag småkagerne i en 180 grader varm ovn på varmluft, i 8-10 min. (ellers lidt længere).
  3. Når småkagerne er færdigbagt, lægges de på en rist til afkøling.
  4. Se også opskrift på Hvid chokolademousse med bagte rabarber.