Opskrift på laksedeller med citron og peberrodsremoulade

Laksedeller med citron, peberrodsremoulade og smørristet brød

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 400 g fiskefars – rørt, grofhakket
  • 225 g fersk laksefilet
  • ½ bdt purløg
  • ½ citron, revet skal af
  • olie til stegning
  • Rugbrød + smør
  • 4 spsk Picalilly (findelt pickles, købes i glas)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 spsk høvlet peberrod

Sådan laver du laksedeller.

  1. 1. Varm ovnen op til 200 gr. Skær skindet af laksen, og skær fisken i små tern. Rør ternene i fiskefarsen sammen med klippet purløg og citronskal.
  2. 2. Steg fiskedellerne på 3 sider i olie, ca. 4 minutter pr. side ved moderat varme.
  3. 3. Smør rugbrød på den ene side med smør, og rist det sprødt i ovnen i 7-10 minutter.
  4. 4. Rør Picalilly sammen med mayonnaise og peberrod, og servér det sammen med fiskedellerne og det ristede rugbrød.
  5. Tip:
  6. Lav dobbeltportion af de lækre laksedeller, og frys den ene halvdel til en anden dag.