Lammeculotte med myntepesto

Lammeculotte med myntepesto

Lammeculotte er lækkert luksuskød, her bliver det serveret med en dejlig myntepesto.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 25 min.
  • 1 lammeculotte (300 g eller 4 lammekoteletter)
  • salt og peber
  • 1 spsk olivenolie
  • Myntepesto:
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 håndfuld frisk
  • basilikum
  • 30 g valnøddekerner
  • 1-2 fed hvidløg
  • 3-4 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft (eller vineddike)
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Nye kartofler og grønsager

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Krydr lammeculotten med salt og peber og brun den på en pande med olie. Steg den færdig i ovnen (ca. 20 min).
  2. Myntepesto: Skyl mynte- og basilikumblade og tør dem. Hak dem med valnødder og hvidløg i en blender. Tilsæt olien i en tynd stråle og blend det jævnt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Skær kødet i tynde skiver og dryp pestoen over. Servér med nye kartofler og grønsager.