Lammeculotte med myntepesto
Lammeculotte er lækkert luksuskød, her bliver det serveret med en dejlig myntepesto.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 25 min.
- 1 lammeculotte (300 g eller 4 lammekoteletter)
- salt og peber
- 1 spsk olivenolie
- Myntepesto:
- 1 håndfuld frisk mynte
- 1 håndfuld frisk
- basilikum
- 30 g valnøddekerner
- 1-2 fed hvidløg
- 3-4 spsk olivenolie
- 1 tsk citronsaft (eller vineddike)
- salt og peber
- Tilbehør:
- Nye kartofler og grønsager
- Tænd ovnen på 200 grader. Krydr lammeculotten med salt og peber og brun den på en pande med olie. Steg den færdig i ovnen (ca. 20 min).
- Myntepesto: Skyl mynte- og basilikumblade og tør dem. Hak dem med valnødder og hvidløg i en blender. Tilsæt olien i en tynd stråle og blend det jævnt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Skær kødet i tynde skiver og dryp pestoen over. Servér med nye kartofler og grønsager.