Lammeculotte med timian

Lammeculotte med timian

En lækker lammeculotte med timian og hvidløg.

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Trækketid: 2-4 timer
  • Stegetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 lammeculotte (300 g)
  • salt og peber
  • 1-2 fed hvidløg (knust)
  • frisk timian
  • olivenolie
  • Tilbehør:
  • f.eks. nye kartofler, grillstegte grønsager og tzatziki

  1. Rids fedtlaget på kryds og tværs og gnid kød og fedt med salt og peber.
  2. Læg kødet i en frysepose med hvidløg, timian (ca. 1 spsk) og olivenolie. Luk posen og vend rundt, til marinaden er fordelt. Læg det i køleskabet 2-4 timer.
  3. Tag kødet op af marinaden og steg det på en middelvarm grill eller grillpande i alt 25-30 min.
  4. Servér med det valgte tilbehør.