Klassisk landgangsbrød

Landgangsbrød

Husker du det gode, gamle landgangsbrød? Vi giver dig her opskriften på en klassisk version. TIP: Du kan enten bruge et halv flute per mand eller købe et lille formbrød, som du skærer i skiver på tværs.

2 stk

Ingredienser

Landgangsbrød

  • 2 brød
  • Smør
  • 25 g blandet salat
  • 2 skiver koldrøget laks
  • 75 g rejesalat
  • Dild
  • 4 skiver pastrami
  • ¼ æble
  • 4 ananaskirsebær
  • 6 kødboller
  • 50 g tzatziki
  • 2 radiser
  • Ærteskud
  • 75 g taleggio (italiensk ost)
  • 6 vindruer
  • ½ kiwi

  1. Smør brødet, og dæk dem med salatblade.
  2. Læg en snoet lakseskive ovenpå. Top med rejsesalat og dild.
  3. Drej to skiver pastrami sammen, og læg dem på hver brødskive. Top med skiver af æbler og ananaskirsebær.
  4. Læg kødboller på, og top med tzatziki, radiser i skiver og ærteskud.
  5. Afslut med et stykke ost, vindruer og kiwi.