Landgangsbrød
Husker du det gode, gamle landgangsbrød? Vi giver dig her opskriften på en klassisk version. TIP: Du kan enten bruge et halv flute per mand eller købe et lille formbrød, som du skærer i skiver på tværs.
2 stk
Ingredienser
Landgangsbrød
- 2 brød
- Smør
- 25 g blandet salat
- 2 skiver koldrøget laks
- 75 g rejesalat
- Dild
- 4 skiver pastrami
- ¼ æble
- 4 ananaskirsebær
- 6 kødboller
- 50 g tzatziki
- 2 radiser
- Ærteskud
- 75 g taleggio (italiensk ost)
- 6 vindruer
- ½ kiwi
- Smør brødet, og dæk dem med salatblade.
- Læg en snoet lakseskive ovenpå. Top med rejsesalat og dild.
- Drej to skiver pastrami sammen, og læg dem på hver brødskive. Top med skiver af æbler og ananaskirsebær.
- Læg kødboller på, og top med tzatziki, radiser i skiver og ærteskud.
- Afslut med et stykke ost, vindruer og kiwi.