Lynstegt gris med ingefær
Krydret wokmad
4
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 2-3 cm finthakket ingefær
- 2-3 fed finthakkede hvidløg
- 350 g skinkesmåkød i tern
- salt, peber
- ½-1 liter snittet savoykål
- ½ dl soya
- evt. lidt bouillon
- 50 g smuttede mandler
- frisk koriander
- 200 g fuldkornsnudler
Sådan gør du:
- Varm olien i en wok og sautér ingefær og hvidløg gyldent heri. Kom kødet i wokken, drys salt og peber på og steg videre under omrøring, til kødet er gyldent. Bland kålen ved og steg videre under omrøring i ca. 1 minut. Dryp ketjab manis og evt. lidt bouillon over og steg videre i yderligere ca. 1 minut. Kålen må gerne have bid. Smag til med salt og peber, drys mandler og koriander på og server med fuldkornsnudler.
- Energi pr. person: 440 kcal, fedt 28%, protein 27%, kulhydrat 45%