svinekød, wok

Lynstegt gris med ingefær

Krydret wokmad

4

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 2-3 cm finthakket ingefær
  • 2-3 fed finthakkede hvidløg
  • 350 g skinkesmåkød i tern
  • salt, peber
  • ½-1 liter snittet savoykål
  • ½ dl soya
  • evt. lidt bouillon
  • 50 g smuttede mandler
  • frisk koriander
  • 200 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

  1. Varm olien i en wok og sautér ingefær og hvidløg gyldent heri. Kom kødet i wokken, drys salt og peber på og steg videre under omrøring, til kødet er gyldent. Bland kålen ved og steg videre under omrøring i ca. 1 minut. Dryp ketjab manis og evt. lidt bouillon over og steg videre i yderligere ca. 1 minut. Kålen må gerne have bid. Smag til med salt og peber, drys mandler og koriander på og server med fuldkornsnudler.
  2. Energi pr. person: 440 kcal, fedt 28%, protein 27%, kulhydrat 45%