Opskrift på lynstegt kylling asian style

Lynstegt kylling asian style

4

Ingredienser

  • 1 pakke kyllingeinderfilet, ca. 500 g
  • salt, peber
  • 3 tsk olie
  • 15 g friskhakket ingefær
  • 1 udkernet, finthakket rød chili
  • 2 udkernede, groftskårne peberfrugter
  • 1 spidskål i grove stykker
  • 125 g sugarsnaps eller sukkerærter
  • 1 dl vand + ½ dl sojasauce
  • 1 dl sød chilisauce
  • 1 bdt koriander.
  • 35 g ristede cashewnødder.
  • Servering:
  • 400 g kogte ægnudler
  • 2 limefrugter.

Sådan gør du

  1. Dup kyllingekødet tørt og drys salt og peber på. Varm olien i en wok og brun kyllingekødet heri med ingefær og chili. Tilsæt peberfrugter og steg videre et par minutter, før kål og sugarsnaps blandes i. Steg videre nogle minutter, hæld vand + soja- og chilisauce ved, rør godt og smag til med koriander og cashewnødder.
  2. Servér med nudler og limebåde.

Energi pr. person:

740 kcal, fedt 24%, protein 25%, kulhydrat 51%.