Lynstegt kylling asian style
4
Ingredienser
- 1 pakke kyllingeinderfilet, ca. 500 g
- salt, peber
- 3 tsk olie
- 15 g friskhakket ingefær
- 1 udkernet, finthakket rød chili
- 2 udkernede, groftskårne peberfrugter
- 1 spidskål i grove stykker
- 125 g sugarsnaps eller sukkerærter
- 1 dl vand + ½ dl sojasauce
- 1 dl sød chilisauce
- 1 bdt koriander.
- 35 g ristede cashewnødder.
- Servering:
- 400 g kogte ægnudler
- 2 limefrugter.
Sådan gør du
- Dup kyllingekødet tørt og drys salt og peber på. Varm olien i en wok og brun kyllingekødet heri med ingefær og chili. Tilsæt peberfrugter og steg videre et par minutter, før kål og sugarsnaps blandes i. Steg videre nogle minutter, hæld vand + soja- og chilisauce ved, rør godt og smag til med koriander og cashewnødder.
- Servér med nudler og limebåde.