Lynstegt kylling
Næringsindhold
- Energi pr. person:530 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:52 %
4
Ingredienser
- 450 g kyllingeinderfilet
- salt, peber
- 2 fed knust hvidløg
- 2 tsk reven ingefær
- 1 udkernet, finthakket chili
- 2 tsk olivenolie
- 2 udkernede, fintsnittede peberfrugter
- 300 g broccoli i små buketter
- ½ dl hønse- eller grøntbouillon.
- 1 bdt koriander
- 300 g kogte basmatiris
- 2 tsk sorte sesam- eller nigellafrø
- 1 dl sød chili.
- 300 g brød.
Sådan gør du
- Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og gnid det med knust hvidløg, ingefær og chili.
- Varm olien i en wok og steg kyllingekødet heri ca. 3 minutter. Bland peberfrugter samt broccoli ved og steg videre under omrøring i yderligere 4-5 minutter. Dryp lidt bouillon over undervejs og tjek smagen med yderligere salt og peber.
- Servér med masser af frisk koriander, ris med lidt sort sesam eller nigellafrø, en skål sød chili som dip og brød.