Opskrift på lynstegt kylling i wok

Lynstegt kylling

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    530 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    52 %

4

Ingredienser

  • 450 g kyllingeinderfilet
  • salt, peber
  • 2 fed knust hvidløg
  • 2 tsk reven ingefær
  • 1 udkernet, finthakket chili
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 udkernede, fintsnittede peberfrugter
  • 300 g broccoli i små buketter
  • ½ dl hønse- eller grøntbouillon.
  • 1 bdt koriander
  • 300 g kogte basmatiris
  • 2 tsk sorte sesam- eller nigellafrø
  • 1 dl sød chili.
  • 300 g brød.

Sådan gør du

  1. Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og gnid det med knust hvidløg, ingefær og chili.
  2. Varm olien i en wok og steg kyllingekødet heri ca. 3 minutter. Bland peberfrugter samt broccoli ved og steg videre under omrøring i yderligere 4-5 minutter. Dryp lidt bouillon over undervejs og tjek smagen med yderligere salt og peber.
  3. Servér med masser af frisk koriander, ris med lidt sort sesam eller nigellafrø, en skål sød chili som dip og brød.