Madmuffins med broccoli og skinke
Skønne madmufins med broccoli og skinke til picnic i det grønne.
16 stk.
Ingredienser
- 1 løg
- 250 g broccolibuketter
- 2 spsk. olie
- 100 g røget skinke
- 4 store æg
- 100 g revet cheddar eller emmentaler
- 1 dl mælk
- 225 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- peber
- smeltet smør til formene
- Hak løget, og del broccolien i meget små buketter.
- Svits løg og broccoli i olien på en pande 3-4 min., uden at det tager farve. Lad blandingen køle af. Skær skinken i små tern, og rør den i grønsagerne. Kom et æg i ad gangen, og rør de øvrige ingredienser i.
- Smør 16 muffinforme med smeltet smør, og fordel dejen heri. Bag dem ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 35 min., til de er gyldne og gennem-bagte.
- Lad dem køle af, og opbevar dem på køl, til de skal pakkes til turen.