Madmuffins med broccoli og skinke

Madmuffins med broccoli og skinke

Skønne madmufins med broccoli og skinke til picnic i det grønne.

16 stk.

Ingredienser

  • 1 løg
  • 250 g broccolibuketter
  • 2 spsk. olie
  • 100 g røget skinke
  • 4 store æg
  • 100 g revet cheddar eller emmentaler
  • 1 dl mælk
  • 225 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • smeltet smør til formene

  1. Hak løget, og del broccolien i meget små buketter.
  2. Svits løg og broccoli i olien på en pande 3-4 min., uden at det tager farve. Lad blandingen køle af. Skær skinken i små tern, og rør den i grønsagerne. Kom et æg i ad gangen, og rør de øvrige ingredienser i.
  3. Smør 16 muffinforme med smeltet smør, og fordel dejen heri. Bag dem ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 35 min., til de er gyldne og gennem-bagte.
  4. Lad dem køle af, og opbevar dem på køl, til de skal pakkes til turen.