Lækre madpandekager med kyllingefyld
Pandekager behøver ikke være en usund dessert. Prøv de herlige madpandekager med kylling.
Madpandekager med kyllingefyld til 4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Madpandekager med kyllingefyld
- Dej:
- 4 æg
- 6 dl minimælk
- ¼ tsk. salt
- 2½ dl fuldkornsspeltmel el. grahamsmel
- 2 dl hvedemel
- olie til stegning
- Fyld:
- 500 g kyllingebryst
- 2 spsk. olie
- salt, peber
- 1 spidskål
- 2 porrer
- 4 tomater i tern
- salt
- Tilbehør:
- revet mild ost og cremefraiche 6 %.
Sådan laver du madpandekager med kyllingefyld
- Pisk æggene luftige. Rør mælk, salt og begge slags mel i.
- Bag dejen til 8-12 pandekager. Beregn cirka 1 dl til hver pandekage. Brug en Slip-Let-pande til at bage på.
- Pensl med lidt olie, inden en ny portion dej kommes på panden.
- Skær kødet i tern, og steg det i olie, til det er gyldent og gennemstegt. Krydr med salt og peber. Snit kål og porrer. Kog grøntsagerne op i letsaltet vand i 3-5 minutter, og afdyp dem i en sigte.
- 5. Fyld grønsagerne i pandekagerne sammen med kylling, ost og cremefraiche.