Opskrift på makrel med oliven, selleri og rosin-salsa

Makrel med oliven, selleri og rosin-salsa

4

Ingredienser

  • 8 makrelfileter
  • Salsa
  • 4 bladselleri
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 60 g grønne oliven skåret i skiver
  • 3 tsk kapers
  • 70 g sultanas rosiner
  • 1½ tsk sherryeddikke
  • ½ citron, saft heraf
  • 6 spsk olivenolie
  • 1 spsk honning

Sådan laver du makrel med salsa

  1. Skær bladsellerien i fine skiver, hak persillen og skær de grønne oliven i skiver. Bland alle ingredienserne til salsaen, og grill derefter fisken på en pande eller en grill. Server fisken med salsaen – og gerne lidt ekstra persille som pynt.
  2. Tip:
  3. Hvis du kan få din fiskehandler til at filetere makrellen, er det rigtig godt, da den er lidt svær at arbejde med.