Marineret lammekølle med dukkah-yoghurt
4
Total:2 timer
Ingredienser
- 4 spsk græsk yoghurt, ikke den fedtfattige
- 4 fed hvidløg, finthakket
- saft af ½ citron
- 1 lammekølle
- havsalt
- Dukkah
- 50 g hasselnøddekerner
- 1 spsk. hel koriander
- 2 tsk. hel spidskommen
- 2 tsk. hel fennikelfrø
- 1/2 tsk. sorte peberkorn
- 2 spsk. sesamfrø.
Sådan gør du
- Rist alle krydderierne på en pande, og hak dem derefter sammen med hasselnødderne. Bland yoghurt med hvidløg og citron. Kom halvdelen af dukkah’en yoghurten i og smør det ud over lammekøllen. Gem resten til dagen efter, hvor du skal have den i ovnen. Lad køllen marinere til dagen efter. Kom den i ovnen på 160 grader i ca 2 timer alt efter størrelse.
- OBS: Denne opskrift skal du forberede dagen før du skal servere den!