Opskrift på marineret lammekølle med dukkah-yoghurt

Marineret lammekølle med dukkah-yoghurt

4

Total:2 timer

Ingredienser

  • 4 spsk græsk yoghurt, ikke den fedtfattige
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • saft af ½ citron
  • 1 lammekølle
  • havsalt
  • Dukkah
  • 50 g hasselnøddekerner
  • 1 spsk. hel koriander
  • 2 tsk. hel spidskommen
  • 2 tsk. hel fennikelfrø
  • 1/2 tsk. sorte peberkorn
  • 2 spsk. sesamfrø.

Sådan gør du

  1. Rist alle krydderierne på en pande, og hak dem derefter sammen med hasselnødderne. Bland yoghurt med hvidløg og citron. Kom halvdelen af dukkah’en yoghurten i og smør det ud over lammekøllen. Gem resten til dagen efter, hvor du skal have den i ovnen. Lad køllen marinere til dagen efter. Kom den i ovnen på 160 grader i ca 2 timer alt efter størrelse.
  2. OBS: Denne opskrift skal du forberede dagen før du skal servere den!