Opskrift på marokkansk kyllingesalat med couscous

Marokkansk kyllingesalat med couscous

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    590 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    64 %

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 3 dl fuldkorns cous cous
  • 3 dl kogende hønsebouillon
  • salt, peber
  • 1 spsk olivenolie
  • citron- eller limesaft
  • 1 snittet rødløg
  • 300 g stegt kyllingekød i strimler
  • 75 g tørrede, snittede abrikoser
  • 75 g lyse rosiner (sultanas)
  • 35 g tørrede tranebær
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • 200 g cherry-eller dadeltomater i halve
  • 2 spsk pinjekerner
  • 1 spsk spidskommen.

Sådan gør du

  1. Kom couscousen i en skål, hæld bouillon over og lad grynene trække til de har opsuget væden. Det tager ca. 8-10 min. Rør cous cousen løs med en gaffel, smag til med salt, peber, olie og citronsaft, før alle øvrige ingredienser røres i salaten. Rist pinjekerner og spidskommen på en tør pande. Drys blandingen over salaten og servér.

Tip

Lav salaten i forvejen – den bliver kun bedre af at trække.