Marokkansk kyllingesalat med couscous
Næringsindhold
- Energi pr. person:590 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:64 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 3 dl fuldkorns cous cous
- 3 dl kogende hønsebouillon
- salt, peber
- 1 spsk olivenolie
- citron- eller limesaft
- 1 snittet rødløg
- 300 g stegt kyllingekød i strimler
- 75 g tørrede, snittede abrikoser
- 75 g lyse rosiner (sultanas)
- 35 g tørrede tranebær
- 1 håndfuld friske mynteblade
- 200 g cherry-eller dadeltomater i halve
- 2 spsk pinjekerner
- 1 spsk spidskommen.
Sådan gør du
- Kom couscousen i en skål, hæld bouillon over og lad grynene trække til de har opsuget væden. Det tager ca. 8-10 min. Rør cous cousen løs med en gaffel, smag til med salt, peber, olie og citronsaft, før alle øvrige ingredienser røres i salaten. Rist pinjekerner og spidskommen på en tør pande. Drys blandingen over salaten og servér.