Anne Bechs kager

Mars bomber

Prøv disse lækre små marsbomber, der er perfekte til eftermiddagskaffen.

Ingredienser

  • 75-100 g mandler (lægges i blød i et par timer)
  • 2 modne bananer
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 spsk IsoWhey-vanilje eller en knsp vaniljepulver, kan evt. udelades
  • 100 g chokolade 85 %

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienser und-tagen chokolade til en fin masse med en stavblender. Hak chokoladen fint. Kom halvdelen i en skål, og smelt det over vandbad.
  2. Kom resten af chokoladen i lidt ad gangen, og rør godt, så det smelter til en fin, glat masse. Hæld en lille bundskjuler i en silikoneform til muffins. Frys den i 5 minutter. Rør rundt i chokoladen imens, så du holder gang i choko­­laden. Kom så en spiseskefuld af den blendede masse oven på den frosne chokolade. Frys det hele, til det er fast uden at være frossent.
  3.  Hæld så resten af den flydende chokolade over, så det dækker så meget som muligt. Jeg kører gerne en kniv rundt i kanten, så jeg er sikker på, at det dækker langs siderne og kommer ned til det nederste chokolade i bunden. Frys så igen. Tag Mars-kuglerne ud, når de skal spises. Lad dem køle af et par minutter, før du serverer.

Tip

Har du ikke en silikoneform, kan du forme massen til klassiske barer, fryse dem, til de er faste, og så hælde chokolade ud over dem. Eller vær kreativ, og find din egen form – der er masser af muligheder.

PRØV OGSÅ: Matcha-chokoladekage