Mars bomber
Prøv disse lækre små marsbomber, der er perfekte til eftermiddagskaffen.
Ingredienser
- 75-100 g mandler (lægges i blød i et par timer)
- 2 modne bananer
- 1 spsk peanutbutter
- 1 spsk IsoWhey-vanilje eller en knsp vaniljepulver, kan evt. udelades
- 100 g chokolade 85 %
Sådan gør du
- Blend alle ingredienser und-tagen chokolade til en fin masse med en stavblender. Hak chokoladen fint. Kom halvdelen i en skål, og smelt det over vandbad.
- Kom resten af chokoladen i lidt ad gangen, og rør godt, så det smelter til en fin, glat masse. Hæld en lille bundskjuler i en silikoneform til muffins. Frys den i 5 minutter. Rør rundt i chokoladen imens, så du holder gang i chokoladen. Kom så en spiseskefuld af den blendede masse oven på den frosne chokolade. Frys det hele, til det er fast uden at være frossent.
- Hæld så resten af den flydende chokolade over, så det dækker så meget som muligt. Jeg kører gerne en kniv rundt i kanten, så jeg er sikker på, at det dækker langs siderne og kommer ned til det nederste chokolade i bunden. Frys så igen. Tag Mars-kuglerne ud, når de skal spises. Lad dem køle af et par minutter, før du serverer.
PRØV OGSÅ: Jens Jørgen Thorsen-kage
PRØV OGSÅ: Islagkage med hvid chokolade og citron
PRØV OGSÅ: Matcha-chokoladekage