Melongazpacho med hummerhaler
Næringsindhold
- Energi pr. person:260 Kcal
- Fedt:8 %
- Protein:37 %
- Kulhydrat:55 %
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 300 g melonkød, galia- eller honning melon
- 2 mellemstore agurker
- 1 fed knust hvidløg
- 2 skalotteløg
- 1 dl friske mynteblade
- salt, peber
- 200 g groft rugbrød
- 400 g jomfruhummerhaler eller rejer.
Sådan gør du
- Findel melonkødet i en blender sammen med 1½ agurk, hvidløg, 1 skalotteløg og halvdelen af mynten og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
- Hak det sidste skalotteløg og bland med hakket mynte. Skær resten af agurken i små tern og bland med løg og mynte.
- Skær rugbrødet i tynde skiver og rist det sprødt.
- Server suppen iskold med agurkesalsa og hummerhaler på toppen.