Opskrift på melongazpacho med hummerhaler

Melongazpacho med hummerhaler

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    260 Kcal
  • Fedt:
    8 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    55 %

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 300 g melonkød, galia- eller honning melon
  • 2 mellemstore agurker
  • 1 fed knust hvidløg
  • 2 skalotteløg
  • 1 dl friske mynteblade
  • salt, peber
  • 200 g groft rugbrød
  • 400 g jomfruhummerhaler eller rejer.

Sådan gør du

  1. Findel melonkødet i en blender sammen med 1½ agurk, hvidløg, 1 skalotteløg og halvdelen af mynten og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
  2. Hak det sidste skalotteløg og bland med hakket mynte. Skær resten af agurken i små tern og bland med løg og mynte.
  3. Skær rugbrødet i tynde skiver og rist det sprødt.
  4. Server suppen iskold med agurkesalsa og hummerhaler på toppen.

Tip

Hvis du ikke kan få hummerhaler, så brug rejer i stedet.